Въженият достъп е перфектното решение за измиване на високи фасади от метал и стъкло. С този метод работните часове на обекта могат чувствително да бъдат намалени, защото ние идваме единствено с лека ръчна екипировка и въжета и започваме работа още същия ден. Това значително намалява цената, защото на нас не са ни нужни тежки и скъпи машини, за да измием всичко добре.

В сравнение с традиционните методи като вишки, хаспелни платформи, скелета и люлки, нашият екип от алпинисти работи по-евтино, по-бързо и дори по-ефективно, защото с добре екипирана въжена система можем да се справим с места, недостижими от скелета и вишки. Нашето присъствие в сградата по никакъв начин не се отразява на нормалния Ви работен ритъм – ние не заемаме паркоместа, не разнасяме тръби и железа от скелета по етажите, не отцепваме участъци и тротоари, за да бъдат заети вишка или скеле.

Нашият опит се базира на хиляди квадратни метра измита фасада. Разполгаме с отговорен квалифициран персонал. Използваме най-добрите препарати, които измиват качествено и в същото време не са агресивни към пластмасовите, гумени и силиконови части от фасадата. Редовните ни клиенти избират абонаметно решение, което понижава цената и им дава възможност за сигурен предварителен календарен график.