Проспорт 2008 ООД
Ремонтни дейности от алпинисти
Монтиране на мрежи против падащи камъни
Рехабилитация на метални конструкции

Измиване на фасади

Почистване на стъклени и метални фасади от алпинистиСнимки и информация за някои от обектите по услугата измиване на стъклени и метални фасади, изпълнени от екипите на Проспорт 2008 ООД.

 

Измиване на фасадата на сградата на Ви Джи Еф ООД

Лицевата и задната страна на сградата на Ви Джи Еф ООД на бул."Проф. Цветан Лазаров" е облечена с окачена фасада с метални панели тип "еталбонд", дограми и стъклопакет. Общата разгъната площ, която подлежи на измиване по алпийски способ е приблизително 1300 m2. Наш екип измива фасадата веднъж всяка година от самото пускане на сградата в експлоатация през 2010 година. В работата си използваме професионални италиански препарати, които успешно почистват всички участъци и в същото време не са агресивни към силиконовите и гумените уплътнения на дограмите и металните панели. Изпълнението обикновено ни отнема между 4 и 6 дни в зависимост от атмосферните условия.

Измиване на фасадата на сградата на Фина 5 ООД

Сградата на Фина5 ООД, намираща се кръстовището на бул. "България" и бул."Гоце Делчев" в гр. София, представлява 8-етажна сграда с изцяло стъклена фасада с лице към бул."България". Разгънатата площ на фасадата е приблизително 500 m2. Наш екип измива фасадата веднъж годишно всяка пролет от 2005 година. Пълното почистване на фасадата обикновено отнема 2 или 3 дни в зависимост от моментните атмосферни условия. Използваме професионални италиански препарати с отлични почистващи свойства, неагресивни към гумените уплътнения на стъклопакетите.