Поцинковани водосточни тръби подготвени за обект в гр. София

Ако водостоците са силно корозирали и пробити или разшити вследствие на замръзване и не подлежат на ремонт, то вероятно е дошло време за пълната им подмяна. Ние не сме търговци / вносители, а монтажници и съответно работим с всички предлагани на пазара варианти. Най-често това е един от следните варианти:

  • Стоманена поцинкована ламарина
  • Стоманена поцинкована ламарина с полиестерно покритие - в цвят
  • Пластмасови (PVC) изделия - в цвят

Ако не сте уверени в избора на материали и каква система да изберете, или просто желаете да си съставите бюджет, за нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем. Ние можем да изпълним и всички странични дейности като заустване на климатици и балкони, изготвяне на нестандартни детайли - двойни и тройни У-разклонения, преходници, специфични водосборни казанчета и др. 

Подмяната на водосточни тръби може да се комбинира с належащи фасадни ремонти като хидроизолация на междупанелна фуга, намираща се зад тръбата или изкърпване на топлоизолация, в която е била вградена старата тръба и монтаж на новата тръба с дистанциране от фасадата.

Цени

Цените за подмяна на водосточни тръби зависят основно от количествата и вида на материалите. Приблизителна цена може да получите като изпратите снимки и представите подробна информация по телефон, ел. поща или  чрез формата за запитване на сайта. За точна цена ще е необходимо да направим оглед на място, за който не се заплаща ако обектът се намира в София.

Смяна на водосточни тръби от алпинисти в град София

Работим във всички жилищни квартали в София. Подмяната на водосточни тръби се извършва изключително по метода на въжения достъп от квалифицирани алпинисти. Ние имаме огромен опит по екипиране на въжени системи за достъп до покриви и фасади на жилищното строителство и гарантираме, че покривът и фасадата ще останат във вида, в който са били заварени без никакви допълнителни увреждания или забележки. Предпочитаме този метод, защото е значително по-евтин от използването на вишка или скеле.