Ремонт на улуци на жилищна сграда в град София.

Ако улуците не са силно корозирали може би не се налага пълна подмяна и може да се прибегне до по-бюджетното решение - ремонт. Понякога за отстраняване на течовете от улуците е достатъчно да се повторят уплътненията на снадките с подходящ уплътнител с добра UV защита.

В други случаи улуците са видимо здрави, но водата прелива, защото се е разместила нивелацията на скобите. В такъв случай би могло да се окаже достатъчно да се ремонтира или подмени проблемната дефектна скоба, за да се възстановят нормалните наклони, които да заведат водата до водосборното казанче. 

Други ремонтни дейности за отстраняване на течове от улуците, които се е случвало да извършваме на нашите обекти понякога са:

  • монтаж или подмяна на надулучна пола ( детайл, който служи за пълното заустване на водата от покрива в улуците без да се получава "подлизване") 
  • частична подмяна и уплътняване на деформирани участъци от улука
  • в случай, че улукът е пълен с шума или строителни отломки, едно просто почистване на улуците и казанчетата ще отстрани течовете вследствие на преливане
  • много други частни случаи на течащи улуци, които са наложили предприемане на индивидуални действия
  • при пробиви вследствие на силна корозия или деформации (от падащ лед или от небрежни колеги алпинисти, висяли през улуците без протектори) се налага най-крайното решение - поставяне на нови улуци.

Цени за ремонт на улуци

За точна цена за ремонт на улуци препоръчваме оглед, който е безплатен. Можем да предположим цена без оглед след като получим по-подробна информация - чрез формата за запитване или по телефона / вайбър. Ценообразуването се влияе от множество фактори като количествени сметки, трудност на изпълнение, трудност на достъп, отдалеченост на обекта и, в крайна сметка, технически необходимото време за извършване на услугата.

Работа в град София

Нашата фирма се намира в гр. София и затова всички огледи в рамките на града и околностите са безплатни. Разбира се, предлагаме услугите си и в други градове, но в цената се включват разходите и времето за транспорт.

Ремонт на улуци от алпинисти

Ние сме професионални алпинисти с повече от 15 години опит в осигуряване на безопасни условия при работа на височина и нито един сериозен инцидент. Притежаваме сертификати за работа с въжен достъп с доказана международна тежест, уважавани от всички големи предприятия в индустрията. Ако работите с нас не е необходимо да се притеснявате за проблеми като трудова злополука или недобро обезопасяване и увреждане на прилежаща инфраструктура.